Magazine-reader3.jpg

Lad os styre dine
abonnenter og medlemmer

 

 

Iteras har udviklet branchens mest moderne abonnements- og medlemsstyringssystem. Vi automatiserer det meste, så dine abonnenter eller medlemmer kan klare sig selv fra start til slut, og hele vejen ind imellem. Herunder kan du læse lidt mere om systemet - og hvis du vil drøfte, om vi kan håndtere dine specifikke behov, er vi aldrig længere væk end en mail på info@iteras.dk eller tlf. 89 88 02 24.

Automatisering af det meste

Når kunderne tilmelder sig eller importeres, ryger de automatisk ind på det rette abonnement/medlemsskab. Systemet holder styr på, hvornår de skal faktureres, om de betaler, om der skal rykkes, og håndterer betaling af for lidt og for meget. Ved stop beregnes automatisk tilgodehavende eller efterfakturering, som automatisk faktureres kunden. Med selvbetjeningen kan kunderne selv klare adresseændring, ændring af abonnement/medlemsskab, finde ubetalte fakturaer, og flere ting. Som udgiver eller forening sparer du tonsvis af tid.

Alle betalingsformer

Dankort, VISA, Mastercard, MobilePay, BetalingsService, elektronisk indbetalingskort til netbank, papirindbetalingskort (udskrevet og sendt af Nets), EAN-fakturaer via NemHandel, e-mailfaktura... Iteras håndterer alle former for betaling, og indbetalinger registreres automatisk uanset betalingsmåde.

Læg Iteras ind i dit website

Med Iteras integrerer du let tilmeldingsformularer direkte i dit website. Det samme med selvbetjeningen - dine kunder opdager faktisk ikke, at de logger ind i et eksternt system. Tilmeldingsformularerne kan styles, og de enkelte felter vælges til og fra. Du kan sågar definere dine egne felter, som folk skal udfylde ved oprettelsen, og indlægge avancerede dynamikker i formularerne.

Har du brug for en betalingsmur/paywall, har vi også svaret. På WordPress installeres den med få klik, og på alle andre platforme integreres den let via vores avancerede API.

Styr også arrangementer og andre produkter

Iteras styrer ikke kun abonnementer og medlemsskaber. Systemet er fleksibelt opbygget, så du selv kan definere andre produkttyper, som f.eks. arrangementer eller enkeltprodukter. Dermed har du ét samlet sted, hvor der holdes styr på alle interaktioner med dine kunder.

Send automatiske e-mails via Mailchimp

Iteras sender automatisk velkomstbesked og kvitteringer ved opsigelse. Men vi har også en mulighed for de mere avancerede behov: Integration med Mailchimp, som åbner mulighed for at sende designede nyhedsmail til aktive eller passive abonnenter/medlemmer, automatiske mailforløb for nye eller stoppede abonnenter/medlemmer, og flere sjove ting.

Let definerbare special-felter

Har du behov for at gemme ekstra information om dine abonnenter, kan du let definere specialfelter til ethvert behov, og indsætte dem i tilmeldingsformularerne. Vi har både tekstfelter, felter med valg af en eller flere værdier, datofelter, mv. Mange felter kan også tildeles specialfunktioner i systemet.

Periodisering og gruppeabonnementer

Forudbetalte abonnementer må ikke indtægtsføres før de enkelte magasiner leveres. Det bliver hurtigt til et komplekst og komplet uoverskueligt regnestykke, med mindre man har den rette software. Iteras har avanceret periodisering af indtægterne, så du kan bogføre efter lovens bogstav.

Gruppeabonnementer (én betaler, mange modtagere) håndteres vi også mere elegant og brugervenligt end de fleste systemer. 

WordPress-plugin med betalingsmur

Som allerede nævnt har Iteras eget WordPress-plugin, som installeres med få klik. Dermed får man en betalingsmur, men også shortcodes til let opsætning af tilmeldingsformularer og selvbetjening. Betalingsmuren kan også benyttes på andre CMS'er via vores API.

IP-abonnementer øger indtjeningen

Benytter du Iteras-betalingsmuren, kan du sælge abonnementer baseret på IP-adresser. Det kan bruges til f.eks. biblioteker, virksomheder eller avisredaktioner - en oplagt ekstra indtægtsmulighed for de fleste magasiner.

Adgangsstyring på alle platforme

Udgiver du til website, apps og e-magasiner? Iteras kan styre adgangen for abonnenter på tværs af platforme - på den fede måde, hvor der laves live-forespørgsler direkte i systemet, så man kan logge på så snart betalingen er registreret. 

Ubegrænset kampagnestyring

Opsæt så mange forskellige kampagner du vil, og lad dem løbe over i andre kampagner. Ofte har man et introtilbud, der fortsætter i et årsabonnement/-medlemsskab, som derefter gentages år efter år. Om du vil sælge et bestemt antal udgaver eller en tidsperiode er lige fedt for Iteras - vi håndterer begge dele.

Integrationer med Post Nord og Bladkompagniet

Udsender du dit print-magasin med Post Danmark eller Bladkompagniet, er adressevask som regel en del af produktet. Vi importerer output-filerne, så du ikke selv skal indtaste rettelserne i systemet.

Økonomiudtræk og integration til bogføringssystem

I Iteras kan du trække rapporter med faktureret omsætning, periodiseret omsætning, debitorer, cashflow, tilgodehavender, m.fl. Og har du brug for integration til f.eks. Navision eller e-conomic, laver vores udviklingshus gerne en løsning til dit system - vi har mange års erfaring med integrationer.

Styr på Persondataforordningen

Med Iteras sikrer du, at din databeskyttelse lever op til kravene i Persondataforordningen. Du kan indstille automatisk sletning af inaktive abonnenter, og uploade og modtage datafiler til og fra Iteras direkte i systemet.

Samme hypermoderne motor som Instagram og Pinterest

Indtil nu har vi snakket om features - men en af Iteras' virkelige forcer ligger faktisk under kølerhjelmen. Systemet er bygget i det latterligt hurtige, ekstremt skalerbare, sikre og stabile Python Django webudviklingsframework - og er danskudviklet helt fra bunden. Så selv om alt foregår på nettet, er systemet sindssyg hurtigt at arbejde i. Det er ikke uden grund, at højbelastningstjenester som Instagram og Pinterest har valgt Django, foruden bl.a. Washington Post, The Guardian og National Geographic – blot for at nævne nogle af de mest kendte.


Få en demonstration! 

Tro os ikke på vores ord - ring og få en demonstration af systemet på tlf. 89 88 02 24 eller skriv til info@iteras.dk. Så kan du selv sammenligne Iteras med konkurrerende systemer.