En helt ny måde at
udgive på

 

Iteras er i færd med at udvikle en avanceret artikeldatabase og redaktionel platform, der kan fungere som basis for udgivelse til forskellige kanaler - website, apps, Facebook, nyhedsmail, Google, Apple News, etc. 

Styr udgivelse på tværs af platforme

Mange medier udgiver i dag ikke længere kun deres indhold i ét format. I dag kan indholdet skulle udgives på website, som print, på en app, i en nyhedsmail, og måske på Facebook, Apple News og Google. Dermed opstår behovet for at holde styr på, hvad man udgiver hvor til, så det ikke bliver en manuel proces at flytte rundt på artikler mellem de forskellige udgivelseskanaler. Iteras' udgivelsesplatform gør det let at holde styr på, hvad man har udgivet hvortil, og i hvilke versioner.

Aldrig mere data-migrering

Med vores nye artikeldatabase forsvinder behovet for at flytte sine artikler, hver gang man får behov for at udgive til en ny kanal eller skifte website. Da artiklerne ligger adskilt fra selve websitet, opnår man langt større fleksibilitet i valg af frontend. Dyr og besværlig datamigrering hører fortiden til.

Producer indholdet direkte i systemet

Med Iteras' udgivelsesplatform kan du producer indholdet direkte i systemet. I stedet for at skrive artiklen i f.eks. Word, skriver du den simpelthen fra første færd i systemet, og holder dermed let styr på versioner, redigeringer, og flere forskellige skribenter eller redaktørers ændringer. Når artiklen er klar til udgivelse, er det bare et klik væk.

Avanceret API for den totale fleksibilitet

Iteras' udgivelsesplatform får et af branchens mest avancerede API'er. Målet er at give udgiveren den fulde fleksibilitet til at udfolde sin kreativitet i, hvordan artiklerne skal præsenteres for læseren i frontend'en. Udgivelsesplatformen skal ikke begrænse udgiveren, men åbne muligheder.

Stærk teknologi under kølerhjelmen

Som altid når vi bygger produkter, er det Python Django der ligger under kølerhjelmen. Det giver både stor fleksibilitet, hastighed, skalerbarhed og stabilitet. 

 


Vær med fra starten!

Vil du være med fra starten, så er det muligt at tilmelde sig allerede nu, og være blandt de første der kommer på platformen når den går i luften.

Giv os et kald på tlf. 89 88 02 24 eller skriv på info@iteras.dk - så tager vi den derfra!