Magazine-reader4.jpg

Magasin app med
alle features

 

Iteras forhandler et af verdens førende magasin app-systemer, PressMatrix, på de skandinaviske markeder. Feature-mæssigt er det markedets mest avancerede, og brugerinterfacet er let og ligetil, både i opsætning og daglig brug. Også læseoplevelsen i app'en er i en klasse for sig, med bl.a. vide muligheder for at berige magasinet med mere digitalt materiale, søgemuligheder på tværs af magasiner, ren tekst-læsning, og mange flere ting, der langt fra er branchestandard. Det er ikke uden grund, at mange store forlag er skiftet over til PressMatrix-systemet. Herunder kan du læse mere om systemets hoved-features.

PressMatrix er integreret med Iteras, så du let kan få en fuld digital udgivelsesløsning med tilhørende abonnementsstyring.

Optimal læseoplevelse

PressMatrix har designet app'en, så læseoplevelsen optimeres. Der er på alle sider diskret men let adgang til en menu, hvor der navigeres hurtigt i bladet, findes tilbage til bladoversigten, søges, deles og findes hjælp.

En upload, mange platforme

Med PressMatrix uploader du dit magasin ét sted, og så sørger systemet automatisk for, at bladet konverteres til apps på Apple, Android, Amazon og snart også Windows-platforme. Desuden får du en version til brug i en almindelig computer-browser, hvor også det ekstra materiale, du har lagt op, vises. Du får altså flere produkter i ét. 

Herunder kan du se en video der viser browser-versionen:

Let design af magasin app'en

Det er let at designe sin egen app i PressMatrix. Farver og fonte på stort set alle elementer kan tilpasses, så app'en matcher jeres grafiske identitet.

Simpel upload af magasin

Det er superlet at oprette og uploade en ny udgave af jeres magasin i PressMatrix. Det kan enten ske ved import af en pdf, eller med en integration til jeres redaktionelle system.

Læs artikler som ren tekst

Når du uploader et magasin, afløftes alle elementer i bladet automatisk, og der er let mulighed for at kreere sammenhængende tekstversioner af alle bladet artikler, så brugeren kan vælge at læse hver artikel som ren tekst.

Søgning på tværs af numre

Tjen penge på dit bagkatalog af tidligere magasiner: Med PressMatrix kan læseren søge på tværs af magasiner - også dem, der ikke er downloadet eller købt endnu. Det giver mulighed for at sælge gamle numre (evt. med rabat) - noget som mange udgivere har succes med.

Promotion område

Øverst i app'en findes et promotion-område, der vises hver gang brugeren åbner app'en. Her kører bannere i rotation, og hver banner kan bruges frit. Sælg dem til en annoncør, fortæl om mulighederne for at abonnere, eller link til seneste magasin - mulighederne er mange.

Sekventiel download af magasin

Med PressMatrix skal brugeren ikke vente på, at et helt magasin downloader før man kan begynde at læse. En af systemets virkelig stærke features er den sekventielle download, hvilket betyder, at man kan begynde at læse, så snart de første sider er hentet. Imens hentes resten af bladet i baggrunden, uden at forstyrre læseren.

Statistik - hvilke sider bliver læst

Følg med i, hvilke artikler læserne rent faktisk læser. Det kan du bruge til at optimere indholdet og gøre dit blad endnu mere læseværdigt.

"All-you-can-eat" understøttelse

Har du mange blade, og tilbyder du en "all you can eat"-løsning, hvor man i én app kan læse alle magasiner for en fast pris? Det understøttes fuldt ud med PressMatrix.

Push-beskeder

Send så mange push-beskeder du vil. Mest oplagt er selvfølgelig at gøre opmærksom på, når et nyt magasin er klar til download - men mulighederne er uendelige.

Integration til abonnementsstyring - vores eller din egen

Ofte er det kun betalende abonnenter, der skal kunne læse magasinerne. PressMatrix integrerer med Iteras, og kan også integreres med dit eget abonnementsstyringssystem.

Deling på Facebook og Twitter

Giv læserne mulighed for at dele deres begejstring for din app på Facebook eller Twitter - muligheden er let tilgængelig i app'en.

Brugerindstillinger

Brugeren (læseren) styrer selv, hvor mange blade man (af pladshensyn) ønsker at beholde på sin enhed. Brugeren bestemmer også selv, om man kun ønsker at downloade når der er wifi.


Hør mere og få en demo

Nysgerrig efter at se giraffen? Vi giver gerne en uforpligtende demo og tilbud på brug af systemet.

Er du den utålmodige type, der heller vil kigge inden for selv, er det let at oprette en gratis konto, hvor du kan prøve at lægge magasiner op og tilføje ekstra materiale lige her: Login i PressMatrix