Om IterasIteras er et innovativt medieteknologi-firma med base i Danmark. Vi har nogle af landets dygtigste programmører siddende i Aalborg og Aarhus, hvor også supporten opererer fra. Salgsstyrken har base i København, hvorfra hele landet betjenes. 

Da vi har et udviklingshus i ryggen, kan vi i princippet lave alt. Vi sværger til Python Django, som er et overlegent webudviklingsframework målt på bl.a. stabilitet, skalerbarhed, fleksibilitet, hastighed og lethed i udvikling (højbelastningstjenester som f.eks. Pinterest og Instagram er også bygget i Django). Det giver os og vores produkter en indbygget konkurrencefordel, fordi vi kan tilføje nye features hurtigt, og selvfølgelig fordi det kører stabilt og godt. 

Det er dog ikke alt, vi udvikler selv. Vi forhandler det førende tyske magasin app-system, PressMatrix, der benyttes af mange af de store tyske forlag, foruden en række mindre forlag og virksomheder, der har behov for at udgive ting som app. 

Vores historie går tilbage til 2007. Firmaet er stiftet af den tidligere magasinudgiver Jesper H. Andersen, som fortsat er direktør og medejer. Det nuværende driftsselskab Iteras ApS er stiftet i 2014, hvor det alborgensiske udviklingshus IOLA ApS blev optaget i ejerkredsen. IOLA havde allerede på det tidspunkt stået for udviklingen i en årrække.

Vi betjener i dag en bred vifte af magasiner, foreninger, webshops og andre, der har set lyset i moderne teknologi - og flere kommer til hver måned.